HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
HOŞ GELDİNİZ
Sn.

Eska 1'' EMV Serisi Mekanik Deprem Vanası

Yorum Yap - Puanla
Kategori
Stok Kodu
EMV1025
Garanti Süresi
12 Ay
%9indirim
1.680,00 TL
1.528,80 TL
havale %6
Havale indirimi ile 1.437,07 TL
Adet Seçiniz
1-7 iş gününde kargolanır!
Eska 1" EMV Serisi Mekanik Deprem Vanası
Salınım ya da sismik hareketleri algılayan ve bu hareketler (deprem) sonucunda, konut ve benzeri yerlerde bulunan gaz beslemesini otomatik olarak kapatan, özel bir alet ile kurulana kadar kapalı kalmaya devam eden, sismik hareketi algılama araçlarına ve tahrik mekanizmasına sahip, normalde açık elle kurmalı emniyet vanasıdır. Cihazın kurma kolu özel bir alet ile kurulduğunda, cihazın orfis yüzeyi açılır ve boru hattındaki gaz kullanıcı tarafına doğru geçişe başlar. Cihaz, TS 12884 standartında kapanmanın gerektiği büyüklükte ivme ve frekans değerlerine sahip sismik hareketler oluştuğu anda, algılama tertibatının algılaması sonucunda içerdiği gaz kesme tertibatı sayesinde gaz akışını otomatik olarak sızdırmaz bir şekilde kapatır. Söz konusu sismik hareket devam etse de etmese de gaz akışı artık kapanmıştır. Cihazın yapılışında TS 12884'de belirtilen kurallara uyulmuştur. Cihaz, algılama tertibatının algıladığı sismik hareket sonucu gazı kestikten sonra, tesisata gazın tekrar verilebilmesi, ancak özel bir alet ile yeniden kurma (reset) işleminden sonra mümkün olmaktadır. Söz konusu kapanmadan sonra özel bir alet ile yeniden kurma işlemi, sadece yetkili gaz dağıtım şirketi tarafından yapılmalıdır. Cihazın gaz kesme ve ayar mekanizmaları, yetkisiz kişilerin müdahale etmesine ve kurcalamasına karşı korunmaktadır. Fabrikada da yapılan ayarlar özelliklerini kaybetmemeleri için perçin yöntemi ile mühürlenmiştir. Cihaz, tesisata bağlandığı bina ile aynı sismik etkiye maruz kalır, deprem ve benzeri sebeplerle oluşan zemin hareketlerine duyarlı, ancak yapının veya donanımın dinamik tepkilerinden kaynaklanabilecek hareketlere duyarlı değildir. Ürünün tüm bileşenleri, makul emniyet, sağlamlık ve dayanıklılık özelliklerini sağlayacak şekilde tasarlanmış ve imal edilmiştir. Cihazın gaz ile temas eden bileşenleri ve mahfazası, cihazın beklenen kullanım ömrü süresi boyunca; Kükürtlü bileşiklere, korozyona, doğalgaza, güneş ışığına, neme, sıcaklık değişikliklerine dayanıklıdır. Cihazın dış kısmının yapımında kullanılan tüm malzemeler; neme, kire, ozona, gübrelere, madenî yağa, bitkisel yağlara, gresler, uzun süre güneş ışınlarına maruz kalmaya, uzun süre dondurucu soğuklara maruz kalmaya karşı dayanıklıdır.
null
Genel Özellikler
Kullanım Alanı: Şehir şebekeleri ve endüstriyel alanlarda bulunan gaz boru hatları
Akışkan: Doğalgaz, LPG, Propan, Bütan, Şehir gazı, Hava benzeri aşındırıcı olmayan gazlar
Basınç Sınıfı: PN0,5
Montaj Pozisyonu: 1” Yatay ve Dikey, 11/4”, 11/2”, 2” Dişli ve DN65, DN80, DN100 Flanşlılar dikey
Pozisyon: Normalde Açık
Bağlantı: 1”, 11/4”, 11/2”, 2” Dişli ve DN65, DN80, DN100 Flanşlı
Maksimum Çalışma Basıncı: 0,5 bar
Çalışma Sıcaklık Aralığı: ‐23 °C ile 51,5 °C arası
Akışkan Sıcaklık Aralığı: ‐10 °C ile 80 °C arası
Tekrar Kurulma: Elle
Yol sayısı: 2/2
Tasarım Basıncı: 2,5 bar
Operasyon Prensibi: Direkt çalışmalı
Kapama Süresi: 1 saniyenin altında
Koruma Sınıfı: IP65
Malzeme Standartları: Alüminyum - EN 1706, Pirinç - EN 12164, Kauçuklar - EN 549
Malzemeler: Gövde ve kapak EN AC - 46100 Alüminyum, Plastik malzemeler, Polikarbonat, Kauçuk malzemeler NBR

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Eska 1'' EMV Serisi Mekanik Deprem Vanası Eska 1'' EMV Serisi Mekanik Deprem Vanası Uygun Fiyat ve Taksitle Genisreyon.com'da. Şimdi İndirimli Sipariş Verin Kapınıza Gelsin. EMV1025
Eska 1'' EMV Serisi Mekanik Deprem Vanası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.